Naše storitve

Za vas opravimo vsa zahtevna in manj zahtevna računalniška opravila, odpravimo napake, optimiziramo delovanje in vmesnik ter vam svetujemo pri nadaljnji uporabi.

Računalniški programi
Nudimo vam računalniške programe za vodenje poslovnih knjig za vse vrste družb in njihovo vzdrževanje. Programi so lastne izdelave in usklajeni z računovodkimi standardi in zakonodajo. Prilagojeni so željam uporabnikov, tako da jih lahko prilagodimo tudi vašim.
WiRA - Računalniška aplikacija
Svetovanje pred nakupom
Bi morda radi izboljšali delovanje vašega računalnika ali dokupili kakšno zunanjo napravo zanj, pa ne veste, katera bi bila za vas najprimernejša? Svetovali Vam bomo pred nakupom opreme, ki bo ustrezala vašim potrebam in bo združljiva z vašim računalnikom. Napravo bomo tudi priklopili ali vgradili.

Namestitev operacijskega sistema in programske opreme
Namestimo vam operacijski sistem Windows ter programe, ki bi jih uporabljali. Ob tam vam lahko tudi svetujemo, kateri program bi bil za vas najprimernejši.

Odstranjevanje virusov in zaščita
Je vaš računalnik še vedno brez zaščite pred virusi, trojanskimi konji, vohunskimi programi in drugimi nevšečnostmi, ki vas lahko doletijo na internetu? Namestili vam bomo ustrezno zaščito. V primeru, da je vaš računalnik že okužen, ga bomo očistili.

Postavitev domačega omrežja in priklop na internet
Imate doma več računalnikov in bi jih želeli povezati med seboj ter priklopiti na internet? Postavimo vam domače omrežje ter ga povežemo na internet.

Pohitritev delovanja računalnika
Vaš računalnik deluje počasi? Pregledali ga bomo in pohitrili, po potrebi pa vam svetovali tudi zamenjavo katere izmed komponent računalnika.

Priklop in vgradnja strojne opreme
Ste morda kupili nov tiskalnik, skener, fotoaparat in ne veste kako ga priklopiti? Priklopili ali vgradili bomo vašo napravo in poskrbeli, da bo pravilno delovala.

Arhiviranje podatkov
Izdelamo vam varnostno kopijo vaših podatkov ali uredimo samodejno arhiviranje. Rešujemo tudi podatke iz pokvarjenih diskov

Spletne strani
Želeli bi vašo dejavnost predstaviti na Internetu, pa ne veste kako. Po vaših željah vam bomo izdelali spletno stran ter jo postavili na ustrezen spletni strežnik.

Pomoč pri uporabi računalnika
Ste novi v svetu računalništva? Na vašem domu, vas bomo opremili z osnovnim znanjem, ki ga potrebujete za uspešno uporabo računalnika. Vas na računalniku ob živce spravlja kakšna malenkost, ki je sami ne znate rešiti? Opravljamo tudi različne druge računalniške storitve, glede na želje in zahteve strank. Pokličite nas, ali nam pišite in videli bomo, ali vam lahko pomagamo.Junij 2011
   MAPOST d.o.o.


MAPOST d.o.o.
Partizanska cesta 5
2000 MARIBOR

Kontakt za
računalniški inženiring:
Tel.: 02 2501376
Fax: 02 2501376
GSM: 041 678013